August 22, 2019, 03:56:39 am

Mesaje Recente

Pagini: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10
51
Astrologie orara / Re: Orara vocationala
« Ultimul mesaj de Tzadde Octombrie 18, 2013, 05:48:46 am »
De fapt, se spune "traditionala" cand se refera la medievala si renascenista, si "clasica" - elenistica. Unii prefera sa spuna "traditionala" chiar si cand se refera la cea elenistica, si nu am nici o problema cu asta. :) Important este sa se refere la astrologia dinaintea secolului 18.

Pentru cei care vor sa stie mai multe, pot sa citeasca aceasta pagina a intrebarilor frecvente, in engleza, aici.

Referitor la curs, vad ca Jupiter guverneaza Casa 9 si e in exaltare si in prima Casa. Cred ca e unul de calitate si din strainatate.
52
Astrologie orara / Re: Orara vocationala
« Ultimul mesaj de ELiS D Octombrie 17, 2013, 06:19:17 pm »
Cred că ai dreptate, mai bine întreb pe natală.  :)
Nu am nici o problemă deocamdată, am ajuns la întrebarea aceasta datorită faptului că îmi doresc să fiu consilier astrologic și recent am început un curs de astrologie tradițională ( medievală, mai exact....se cam încurcă termenele tradițională și elenistică)!  :thankyou::
53
Astrologie natala / Re: program nou de astrologie si de mesaje subliminale
« Ultimul mesaj de tratak Octombrie 17, 2013, 05:35:49 pm »
Se pare ca este o problema cu sistemul de operare pe care il ai instalat. Sistemul trebuie sa aiba toata lista de fusuri orare (puse in registrii la instalarea Windowsului). Se pare ca la tine nu are aceasta lista completa, din diverse motive. Unul ar fi ca a fost instalat un Windows piratat prost, un alt motiv este ca Windowsul este instalat pe baza unei imagini a unei instalari, nu pe baza unui kit de instalare.

Incearca sa-l instalezi (programul) pe un alt sistem de operare Windows care sa fii sigura ca este original sau corect instalat si mai mult ca sigur ca nu va da aceasta eroare.
54
Astrologie natala / Re: program nou de astrologie si de mesaje subliminale
« Ultimul mesaj de ilaria Octombrie 17, 2013, 09:34:55 am »
Deci, la orice oras din Romania afiseaza (UTC +10) yakustk, iar la orice oras din toata lumea UTC +4,50 Kabul. Programul l-am descarcat de aici: http://ahasoftware.blogspot.ro/p/astrologr.html
55
Astrologie natala / Re: program nou de astrologie si de mesaje subliminale
« Ultimul mesaj de tratak Octombrie 17, 2013, 12:52:33 am »
Poti sa-mi dai datele concrete, sa verific si eu ? Ce orase, ce date de nastere si ce rezultate gresite obtii ?
56
Astrologie natala / Re: program nou de astrologie si de mesaje subliminale
« Ultimul mesaj de ilaria Octombrie 16, 2013, 04:32:18 pm »
Am dezinstalat si instalat din nou programul si tot asa. :( Imi pare rau ca nu pot sa il utilizez. Este foarte misto! Nu stiu care sa fie cauza, dar la UTC-ul ala afiseaza doar + 10, sau +4.
57
Astrologie natala / Re: program nou de astrologie si de mesaje subliminale
« Ultimul mesaj de tratak Octombrie 16, 2013, 01:20:14 pm »
Nu îmi dau seama. La mine se afişează diferenţiat în funcţie de oraşul selectat.
Este posibil ca la prima sau la a doua deschidere de la instalare să dea o eroare. Prevenirea acestei erori ar fi îngreunat permanent programul. Am preferat să îl las aşa. Dacă vi-a dat eroare la încărcare este posibil ca acesta să fi fost cauza calculului greşit. Vă recomand să reporniţi programul.

(Singurul lucru la care trebuie acordată atenţie este, pentru datele de naştere care sunt în perioada de oră de vară trebuie introdusă ora corectă, nu cea de vară, care este decalată cu 1 oră la noi. Sunt localităţi de pe glob în care ora de vară nu respectă reguli stricte şi de aceea am preferat să nu las să se calculeze automat această oră de către program.

Alte calcule greşite nu ştiu să aibă, şi a fost folosit pentru zeci de astrograme, postate pe forumuri.)
58
Astrologie natala / Re: program nou de astrologie si de mesaje subliminale
« Ultimul mesaj de ilaria Octombrie 16, 2013, 09:22:12 am »
Am descarcat programul si imi afiseaza harta incorect. Acel UTC nu se modifica automat la alegerea orasului natala, ramane mereu UTC +10, sau +4. M-am uitat in manualul de utilizare si nu am gasit solutia. Ce ar trebui sa fac?
59
Discutii libere / Re: Off topic
« Ultimul mesaj de Tzadde Octombrie 15, 2013, 07:52:25 am »
Acum exact opt ani, cand a rasarit Soarele, mi-am luat numele Tzadde pe astroforum (care acum nu mai e online). De altfel, a fost prima data cand m-am inscris pe un forum, cand am luat contact cu persoane interesate de astrologie, care purtau discutii cu adevarat antrenante pe tema astrologiei. Interesant este ca azi am reintalnit un membru al acelui forum. :)

M-am uitat la harta de-atunci si am vazut ca se repeta anumite pozitii: Mercur in Scorpion, Venus in Sagetator si Luna in Pesti.
60
Discutii libere / Re: Imagini
« Ultimul mesaj de Tzadde Octombrie 14, 2013, 01:55:39 am »
Pagini: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10