I Will Always Love You Cu 12 ani in urma am inteles cu adevarat mesajul acestui cantec. Niciodata de atunci nu am mai iubit ca pana in acea clipa, am invatat cum este sa iubesti detasat, din tot sufletul, fara pacatul posesivitatii si atasamentului. Am invatat cum este sa iti doresti ca persoana pe care o iubesti mult-mult de tot sa primeasca de la tine binecuvantarea de a-si gasi implinirea. Dar cred ca sunt mici si neputincioase cuvintele pentru a explica acel simtamant si asemanarea dintre film si viata mea... E ciudata viata si felul in care evenimentele au legatura si un sens. A fost o zi in care, cu inima impietrita fiind, cineva mi-a pus in mana o mica brosura de astrologie. A fost clipa in care in fata mea s-a deschis ceva...o usa...Acea usa despre care se spune ca se deschide atunci cand o fereastra se inchide. Imi rupsesem inima si-mi calcasem in picioare orice dorinta doar fiindca cu putin timp inainte invatasem ce inseamna...dragostea.
Whitney Houston , pare atat de patetic ce spun acum, insa ai fost cumva acel ceva ce aprinde o steluta cand in lumea cuiva se face intuneric.
Of, Doamne, ma doare sufletul, e ca si cum ceva din mine s-ar fi disipat. Insa STIU ca ceva anume umple acel gol. Si in mine golul a fost umplut de oamenii minunati ce-mi sunt in preajma.
Straluceste mai departe, stea frumoasa!