Consultatii Astrologice

Starlore.ro iti ofera sprijin in situatiile care te framanta!

Raspunsuri prin e-mail in 24 de ore!

ASTROLOGIA ORARA este un mijloc foarte util si exact de a afla un raspuns precis la orice intrebare concreta. Marele avantaj al astrologiei orare este faptul ca datele nasterii NU sunt necesare, astfel incat inclusiv cei care nu-si cunosc ora exacta a nasterii pot beneficia de o predictie clara. Exemple de intrebari  adresate prin serviciul de astrologie orara:

Ma iubeste prietenul meu?

Imi voi achizitiona casa visata?

Cand voi face un copil?

O sa obtin bani din noua mea afacere?

O sa ma casatoresc cu iubitul meu?

Colegul de camera mi-a furat bunul?

Ma va contacta fostul prieten?

Voi obtine jobul pentru care am aplicat?

ASTROLOGIA NATALA studiaza felul în care astrele influenteaza caracterul sau destinul unei persoane. Desigur ca analiza astrologica in acest caz este vasta, motiv pentru care  raspunsul se va raporta la domeniul specificat de tine in formular. Spre deosebire de astrologia orara, care raspunde la intrebari concrete, astrologia natala raspunde mult mai bine intrebarilor cu caracter mai general, care acopera o etapa, un interval de timp mai larg. Este necesara cunoasterea orei de nastere.

Exemple de intrebari pentru astrologia natala: Ce ar trebui sa stiu despre drumul meu profesional in aceasta viata? Care este predispozitia astrelor in ceea ce priveste sectorul financiar? Destinul meu ar putea fi in strainatate? Se intrevad casatorii in viata mea?

PREVIZIUNI ASTROLOGICE PENTRU URMATOARELE 12 LUNI, personalizate in functie de datele oferite. In cadrul acestui domeniu iti sunt studiate si interpretate viitoarele tendinte prin diverse metode predictive in felurite planuri ale existentei. Se va interpreta pentru o perioada de 12 luni, pornind de la data solicitarii. Este necesara cunoasterea orei de nastere.

Nu uita, serviciul astrologic se adreseaza doar celor care inteleg ca energiile predispun si numai liberul arbitru dispune. De asemenea, interpretarile nu reprezinta sfaturi de specialitate si nu inlocuiesc consultatiile medicale, juridice sau de alta natura. Nu ne asumam raspunderea pentru felul in care folositi informatiile solicitate, ele avand un scop pur orientativ si distractiv.

MODALITATEA DE PLATA

Paypal este o modalitate foarte simpla de a plati online in siguranta. Poti plati usor fara sa iti expui direct datele cardului diferitelor site-uri de comert online. Daca nu ai  un cont Paypal te poti inregistra in cateva minute aici, ai nevoie doar de o  adresa valida de e-mail si card. Paypal proceseaza in siguranta toate platile direct prin formularul de mai jos. In cazul in care preferi o alta modalitate de plata, te rugam sa mentionezi prin serviciul de suport online sau pagina de contact.

ADRESEAZA INTREBAREA! RASPUNS IN MAXIM 24 DE ORE.

*Nota: pentru astrologie natala si previziuni, te rugam sa incluzi in formular (la „Intrebarea detaliata”) si informatiile referitoare la localitatea si ora nasterii. De asemenea, specifica tema pe care doresti sa se focuseze interpretarea (casatorie, finante, profesie, familie, trai in strainatate etc). Vei primi in adresa de e-mail specificata in formular raspunsul in maxim 24 de ore.

In cazul in care nu gasesti raspunsul in inbox sau pentru orice alte nelamuriri, ma poti gasi oricand utilizand pagina de contact sau prin serviciul Yahoo Messenger.

Va astept solicitarile!