Bine v-am regasit

Am republicat unele posturi din vechiul blog. Din motive tehnice, la noul site nu pot scrie cu diacritice, asa cum faceam inainte de mutare (desi nu e intru totul corect cuvantul). Oare si altii or fi experimentat aceeasi problema cu a mea? Ce m-a determinat sa fac aceasta mutare este ca vechiul blog se vede bine doar in Firefox sau IE 8, or altii care folosesc alt browser vad o eroare mare, aceea fiind ca fundalul nu se incarca decat in partea de sus.

Mai ramane sa spun ca unele din aceste posturi vechi nu mai sunt in afinitate cu felul meu de interpretare astrologica. Le-a ales prietena mea cea buna, Lilith, cea cu Tarotul. :) Apropo, nu ma mai folosesc de ea in harti, are si ea demnitatea ei. Inconjunctia si Chiron sunt la locul lor, pe raftul cu jucarii uitate, dar ma uit circumspect la transpersonale (nu le accept, dar nici nu le izgonesc, insa de cele mai multe ori prefer sa nu le interpretez). In schimb, am luat din arhiva universala cateva unelte puternice din Astrologia traditionala, cum ar fi demnitatile esentiale si accidentale, receptiile (mutuale sau nu), precizia de a masura gravitatea lucrurilor prin diferite metode si altele.

Ce conteaza este ca ai venit aici pentru a afla mai multe despre Astrologie. Dar, daca nu te intereseaza s-o studiezi, poti apela la serviciul de astrologie orara, care este precis si scurt, in stil fulgerator. Nici nu stii ce te-a lovit cand ai pus o intrebare, si totusi doresti atat de mult sa-i afli raspunsul. Aici e locul potrivit pentru a-l afla si, pe langa asta, ti-l voi da in cateva randuri, maxim 10, contra unei sume modice.

Astrologie orara = disciplina a Astrologiei, in care astrologul raspunde la o intrebare specifica. Pentru a face acest lucru, dai ziua, luna, anul (daca e nevoie), ora, minutul, secunda (daca se poate) si locul in care a fost pusa pentru prima data o intrebare. Daca in acel moment si loc nu s-a putut ridica o harta orara, atunci se pot inregistra datele pe o foaie de hartie, cu intrebarea aferenta. Daca nici asa nu se poate, ramane memoria. Daca nici asa nu merge, atunci harta se ridica pentru momentul in care i se pune intrebarea astrologului, iar el o întelege (momentul in care el intelege intrebarea va fi folosit pentru a ridica harta), apoi o va interpreta. Atentie, o intrebare are o singura harta, caci este o entitate, precum omul. In afara de asta, nu se poate pune mai mult de o intrebare in decurs de o ora, tocmai fiindca „orara” are o radacina comuna cu „ora”, de la Hore, fiicele lui Thetis (sora lui Saturn/Chronos, zeul timpului).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.